Oversvømmelse & vandskade

pumpe vand væk efrer oversvømmelse

Der findes i princippet 3 typer oversvømmelse-, vand- og fugtskader som VAK autoriseret kloakmester kan hjælpe med;

Kloakvand, regnvand og grundvand.

Oversvømmelse med kloakvand

Der kan være flere årsager til kloakvand stiger op igennem afløb, vaske og toiletter. Den mest almindelige er årsag er en tilstopning i kloakken, som er relativ nem at afhjælpe. Andre årsager er, at et kloakrør er faldet sammen og dermed har kloakvandet ikke noget sted af løbe hen. Eller at der løber så meget vand gennem kloakkerne, på grund af f.eks. kraftig regnskyl, så vandet presse tilbage ind i huset.

I begge tilfælde kan VAK afhjælpe problemet.

Oversvømmelse og fugt på grund af regnvand

Vi bliver udsat for kraftigere regnskyl og skybrud, som giver mange oversvømmede kældre rundt omkring i Danmark. Men med de rette løsninger kan man lede regnvandet andre steder hen, og dermed kan man i de fleste tilfælde hindre at regnvandet løber ind huse og kældre.

Oversvømmelse og fugt på grund af grundvand

Grundvandsspejlet i Danmark er generelt stigende på grund af klimaforandringer. Det gør så at grundvandet i nogle områder stiger så højt op, at det giver fugt i kældre og gulve. Og hvis grundvandsspejlet i perioder står meget højt pga. kraftig nedbør, så kan det give decideret oversvømmelser i nogle områder og dermed også i kældre.

Med den rette og relative løsning kan man aflede grundvandet, så der ikke opstår fugt i kældre og gulv, som igen er grobund for skimmel og svamp.

Kontakt os for et tilbud på en skræddersyet løsning på dit problem.

KONTAKT

Kontak VA Kloak

Tlf.: 20 930 930
E-mail:

Park Alle 349
2605 Brøndby