Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse

For virksomheder

Med en serviceaftale hos VAK skadedyrsbekæmpelse sikre i jer en grundig gennemgang af mulige indgange for skadedyr som f.eks. rotter og mus.

Fordelen ved at bruge VAK er, at vi også har autoriserede kloakmestre, som med TV-inspektion kan gennemgå jeres afløb og kloakker, og dermed sikre at kloak systemet ikke er en mulig indgang for rotter og mus. Og ved en gennemgang af afløbene kan vi også konstaterer om der er grobund for andre ting, som bananfluer og skimmel.

Hvis der er fejl eller uhensigtsmæssigheder ved kloak systemet kan VAK autoriseret kloakmestre udbedre disse ting. Vi kan også etablere rottespærrer og mekaniske fælder.

Ved mistanke om rotter eller mus, råder VAK over avanceret overvågningsudstyr, så vi kan konstatere eventuel aktivitet, uden at drysse det hele til med mel, som kræver et stort rengøringsarbejde efterfølgende. Læs mere om sikre tegn på rotter her

For private og boligforeninger

Har du mistanker om eller set rotter på din grund eller i din ejendom, så skal du straks kontakte din kommunale rottebekæmper.

VAK er både certificeret skadedyrbekæmper og autoriseret kloakmester. Oftest kommer især rotter ind i vores huse via ødelagte kloakker. Vi kan med en TV-inspektion af jeres kloaksystem lave en udredning af, hvor der eventuelt er et problem. Rotter kan presse sig igennem huller og revner på helt ned til 15mm, så det kræver en grundig gennem gang af hele systemet.

Forebyggelse af rotter

Et sundt moderne kloaksystem er en god forebyggelse af rotte indtrængning. Men for mange er dette et stort og dyrt arbejde.

Vi kan hos VAK med vores ekspertise som både autoriseret kloakmester og certificeret skadedyrbekæmper, etablere rottespærrer og automatiske fælder i kloak systemet, og derved mindske risikoen for rotteindtrængning og forekomsten af rotter.

Skadedyr som VAK skadedyrsbekæmpelse kan afhjælpe med:
Rotter
Mus
Møl
Insekter
Fugle
Biller

KONTAKT

Kontak VA Kloak

Tlf.: 20 930 930
E-mail:

Park Alle 349
2605 Brøndby